Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Vizyon: Öğretmenlerimize ve Konuklarımıza kaliteli hizmeti en uygun fiyata sunmak.

Misyon: Öncelikle Bakanlık Merkez ve Taşra teşkilatı idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve diğer personelimizin birbirleriyle kaynaşmalarını, dayanışma içerisinde olmalarını, sosyal ve moral ihtiyaçlarının giderilmesini, mesleki-kültürel gelişmelerinin devamını, hizmet içinde ortaya çıkan eğitim ihtiyaçlarının giderilmesinin sağlanması ve bunun yanında diğer bütün kamu personelimiz ve sivil vatandaşlarımızın hizmet taleplerinin karşılanmasıdır.

Başarılar: -

Saatler: -
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: SANAT ATÖLYESİNDE EL SANATLARI VE SOSYAL KÜLTÜREL KURSLAR DÜZENLENMEKTEDİR.

WEB - https://tekkekoyogretmenevi.meb.k12.tr

Adres - 19 Mayıs Mh. 3104. Cad. Tevfik Öztürk Cd. Tekkeköy İlkokulu Ek Binası Tekkeköy Samsun

Öğretim Şekli :-

Yerleşim Yeri - 19 MAYIS MAH.3104. CAD. (TEYFİK ÖZTÜRK CD.) TEKKEKÖY SAMSUN